I made this widget at MyFlashFetish.com.

Peter Drucker - "Webucation umpama perniagaan matahari terbit..."

Webucation merupakan peluang perniagaan yang paling berpotensi untuk masa hadapan bahkan lebih berpotensi dari Makanan Kesihatan dan Komunikasi.
Perniagaan seperti ini dikategorikan sebagai Ekonomi Matahari Terbit yang mempunyai peluang yang cerah untuk berjaya dalam satu jangkamasa yang panjang.

APA ITU SCORE A PROGRAM?

Score A Programme™ menyediakan peluang untuk anak/pelajar menjadi cemerlang di dalam pelajaran (di samping enjoy belajar), dan ibubapa/kita menjadi gemilang di dalam bisnes (di samping enjoy duit).

Bagus untuk budak-budak ni… daripada main computer & tv game je… dan bagus untuk ibubapa juga… sebab busy macam mana pun kerja/bisnes, masih boleh pantau prestasi pelajaran anak-anak.

Tuesday, February 16, 2010

SIJIL PENGESAHAN DAN KEPATUHAN SYARIAH
Dengan rasa bangga dan berbesar hati pihak syarikat Kenshido International Sdn Bhd telah disahkan Kepatuhan Syariah pada 7 Februari 2010 bersamaan 22 Safar 1431.
Di atas adalah salinan Sijil Kepatuhan tersebut dan syukur alhamdulillah tiada lagi was-was tentang sumber pendapatan dari perniagaan ini kerana Produk dan juga
Pelan Pemasaran Bertingkat kami telah dipantau dan dianalisa dan didapati
TIADA perlanggaran terhadap Hukum Syara'.

Pertama dianugerahkan kepada mana-mana syarikat Network Marketing di Malaysia mahupun di seluruh dunia!

Alhamdulillah, semoga kita lebih yakin untuk menjalankan perniagaan ini dan semoga segala usaha kita mendapat berkat dariNya...Amin.....

No comments:

Post a Comment